wannabeeeee

Alltså det finns ju många som är wannabee oss. Speciellt i 13-14 års åldern, som Dessie tex (som KOPIERA vår design) och andra också.. Men nu går gränsen. En av oss Hertiginnors LILLASYSTER+kompis är wannabee oss.
För de första så älskar dom Dessie, inte för att vi gör de men dom är alltså en blandning av oss och Dessie.

Så nu är de så att dom här två småtjejerna som är just 13 och 14 har kopierat oss RAKT av skulle man kunna säga.
Dom har gjort en vidjo där dom skriver att dom ska bli hårdrockare, beskriver hur man ska se ut då och visar vilken musik de ska vara. Helt seriöst.

Är de någon slags trend vi skapat eller med tanke på att VI HERTIGINNOR gjorde en vidjo där vi visa hur man blev ett emo och skrev till och med en fucking låt om de! Nu blir de fan bloggkrig och om ni inte passar er Nina och Amanda så kommer PINSAMMA saker om er båda komma ut, och med tanke på att vi vet fööööör mycket om er så är de bara att fortsätta avguda oss utan att kopiera oss biatches ;)


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej

Jag Tänkte faktiskt ställa en liten frågan till er alla som besöker den här bloggen..Hur många av er skulle ställa upp i en blogg tävling genom att göra en liten reklam film/banner för Experience no1? Har haft funderingar på ha en sådan blogg tävling Men frågan är ifall någon skulle ställa upp? Skulle du ställa upp? Kommentera gärna i min blogg ha det fint

2009-04-21 @ 16:02:42
URL: http://experienceno1.blogspot.com
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en tävling jag har i min blogg det du kan vinna är detta:En skinnjacka och ett presentkort på 500 kr

Postat av: Ofta

Ni går fan för långt. WANNABE ER!? Kolla på er. blir så jävla frustrerad. Ni är wannabe fjortisar och det går rakt åt helvete.

2009-05-28 @ 16:04:27
Postat av: Sofia

Ja juste! Det är ju DESSIE som har kopierat ett par amatörbloggares deisgn. -.-

2009-08-26 @ 15:30:38
URL: http://cherubin.blogg.se/
Postat av: Anonym

"vidjo"HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA TTTTRAAAAAGIIIIISKAAAAAA

2009-08-29 @ 14:56:58
URL: http://melajsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0